Johannes bröt förtrollelsen! Swingers säkrar nästan kontraktet...

En mycket fin septemberafton bjöd på ett spännande möte med två formsvaga lag.
FC Kadaver-Suburban Swingers.

I dessa silly season-tider så har sportchefen McAn jobbat stenhård med att hitta "rätt" spelare till truppen. Johan från KIOF blev resultatet. En stabil kille som helst spelar med gympaskor istället för riktiga skor..

Nu till matchen, samma mupp-domare som alltid. Men en stor trupp Swingers, 3 avbytare och en Ingvarsson i mål, men viktigast, en Calle som gör sin första match sen oktober 2012 i truppen som såg hungrig ut. Om det var boll eller maten som lockade vet ingen...

Ett fruktansvärt tempo i denna match, bollar som studsar fel och ett Swingers som hade lite svårt med snacket i början. Men många fina passningar, och ibland även ett par dribblingar som gick hem. Till och med McAn snurrade. Då förstår ni vilken samba-tillställning detta var!

Kadaver spelade mest långa bollar på sitt "monster" dom satt på topp medan Swingers spelade sitt sedvanliga "tiki-taka".

Efter ca 10 min i den första halvleken får Kadaver en hörna. En boll som slås hårt mot straffpunkten och vem dyker upp där om inte Johannes som har oturen att lura Ingvarsson och Kadaver tar ledningen.
Men inget skulle slå ett Suburban Swingers denna kväll!

Det tog inte lång tid innan Swingers tog över pinnen i matchen och styrde denna enkelt och passionerat.
Ett par minuter efter underläget ska Calle visa framfötterna då han styr in 1-1 på en förvånad Kadaver-keeper. Ingen på plats kunde tro sina ögon! Varför har han inte gjort så här innan??

Detta höjde humöret rejält på Swingers och det vackra spelet fortsatte och inte många minuter tog det innan dagens andra 2målsskytt Calle slog till. En vacker placering förbi målisen och publiken blev som galna!! Ja, Swingers hade faktiskt folk på läktaren ikväll! Hela 3 stycken hade köpt biljett.

Halvtid. Peptalk. Vatten.

Den andra halvleken startar i ett mjukt och fint tempo då Swingers bestämt sig för att låta bollen göra jobbet sista 20 minuterna. Något som skulle visa sig vara det rätta knepet. Speciellt Johannes gör nog sin bästa match för säsongen medan Andy hade svårt med tempot och dom studsarna bollarna.

Johannes var överallt den här halvleken. Ibland back med offensivlusta, ibland ytter med stort bollvinnande. Hela laget ska ha beröm för att verkligen VILLE vinna den här matchen. Alla jobbade för varandra och håll i hatten; Calle tog ett hemjobb!! :)

Johannes, den här gången på en kant tog sig in i mitten och kunde skyffla in 1-3! Stor revanch från självmålet för killen. Som Ingvarsson sa, "it was the spik in the kista".
FC Kadaver verkade uppgivet och Swingers sprudlade av spelglädje. Anfallsvåg efter anfallsvåg. Ibland rätt lyckat, ibland gul boll lååååångt upp i skogen. Hade SS haft lite tur med studsarna hade detta kunnat bli pinsamt för Kadaver. Men 1-3 stod sig och Kadaver satsade framåt.

I ett anfall fick Ingvarsson visa klass då han höll ihop benen när Kadaver kom igen det stenhårda Swingersförsvaret lett av Patrik, Andy och Johannes.

En snabb kontring senare visar Johannes att han INTE har ett ett träben då han får kalasträff och kan dundra in slutresultatet 1-4. Swingers imponerade och klarade att hålla fokus resten av matchen.

PIIIIIP! Den sopiga domaren blåser av matchen. Publiken är helt tokiga och 3 pinnar som i princip betydde säkrat kontrakt för Sveriges lag, Suburban Swingers. KUL!

Dagens kille: Johannes.
Dagens bira: Lördagens Carlsberg i Starbo Open som rann genom många Swingers kroppar.
Dagens blå shorts: Andys. Då killen som är hemma hela dagarna glömmer sina vita shorts kommer man med på listan.