onsdag 28 augusti 2013

Dammig match. Rostiga kroppar. Swingers är i en svacka....

Det är onsdag. Det vet alla som är insatta i fotboll vad det betyder...
Suburban Swingers har match! Olofslunds BP bjöd på en ruskigt dammig plan som inte blivit vattnad sen förra gången det regnade.

Domare i afton var: (såklart) Talibanen! Lika usel och orörlig som alltid.
För motståndet stod BK DSL, serieledarna, med en Bergtoft, Niclas Carlsson och ett par andra gamla sköna profiler.

Ingvarsson var petad ur kassen i dag då Lill-Bruske gjorde bejublad comeback. Även förra årets(dock inte detta!) målkung Raffe var tillbaka då en träning blivit inställd....
Ingvarsson tog det beslutet dåligt och drog av en fis på uppvärmningen som kunde döda. Måste vara köttet han köpt på Coop!

Matchen sätts igång i ett överraskande högt tempo, Swingersgrabbarna ser taggade ut. Kanske pga att man äntligen kunde andas då fisen flygit vidare..
Det märktes att det skulle bli en svettig kväll för SS då "de svarta" kom i anfallsvåg efter anfallasvåg.
Men Swingers försvar med Andy och Johannes stod pall de första 10 minuterna och till och med Raffe såg nästan het ut. Dock hade han lämnat raffe-rycket hemma...

Det såg ut som det brukar när Swingers möter ett bollskickligt lag som orkar springa hela tiden. Långa bollar, bolltapp och kontring mot oss. Trist! Sportchefen måste agera innan fönstret stänger!
Apropå sportchef. McAn valde att stanna hemma denna viktiga match och kan förvänta sig besök av skäggiga killar med läppstift för ett "möte" inom snar framtid pga detta.

Vid en av många kontringar mot Swingers kasse, får DSL bollen ute på kanten och vips, en snabb pass vidare och en inbytt Ingvarsson hänger inte med och 0-1 är ett faktum. Men som alla vet så stoppar inte det ett taggat Swingers som försöker rulla boll och snacka med varandra men tyvärr får man säga, dammet på planen och motståndarna gjorde oss dåliga i kväll.
Det tar inte många minuter innan DSL får bollen, i en kontring och dom kommer med full fart och med 4 gubbar mot 2 stackars Swingersförsvarare som gör så gott dom kan men 0-2 ramlar in bakom Lill-Bruske. Ett mål som påminner mycket om Simon Tibblings balja mot Syrianska....

Paus. Mycket vatten. Ny snus in. Mer vatten. LSD. Pep-talk a la Byan, "gör mer mål". Svårare än så är det inte i fotboll gott folk!!

Andra halvlek sätter igång. Dammet yr, och svetten rinner. DSL kommer i anfall efter anfall och Swingers har svårt att hota Bergtoft i motståndarmålet. Visst, ett par skott från Danne S och möjligtvis Raffe. Men grabbarna räcker inte till i afton.

Det tar inte många minuter innan 0-3 kommer. Har ingen aning om hur det går till, eftersom jag behövde dropp och syrgas vid avbytarbänken. Men vi kan väl gissa på att DSL rullade upp SS-försvaret och enkelt kunde peta in 0-4.
Detta blev startskottet för en ultraoffensiv av Suburban Swingers som skickade upp 2 man på topp, en ganska tjock och blond och en Raffe för att försöka hota och spräcka nollan.
Men som alla förstår, så började orken ta slut för grabbarna och DSL kom med full fart och gärna 4-5 man gång efter gång. Lill-Bruske tvingades till många avancerade räddningar då skott utifrån av Markus Bengtsson var standard för DSL.

I slutminutrarna kom DSL på sin ena kant mot ett slitet Swingers och fick till ett inlägg som Niclas Carlsson enkelt kunde placera in med skallen. Rätt snyggt faktiskt...

Taliban-domaren sätter pipan till munnen och blåser av. 0-5! Vad har hänt med Swingers?

Dagens fotboll: Matchbollen. En 4:a och inte en vuxen 5:a som är normalen i Korpen.

Swinga lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar