onsdag 11 september 2013

Usel domare sänker Swingers!

Det var en härlig afton. Solen sken (på vissa håll i 08-land) och folket strömmade till arenan.

Suburban Swingers skulle sparka boll igen! Denna gång stod 3:e placerade Kvalite för motståndet.
Ett lag som spelar teknisk fotboll med lite Fifa-feeling. Lite som motsatsen till Swingers....

Domare för kvällen var inte helt otippat vårt hatobjekt, mupp-domaren.
Det viskades i korridorena innan match att Kvalite och domaren var släkt, något som inte bidrog till bra känsla inför bataljen.

Suburban Swingers ställde upp med ett mycket starkt lag, Jeppsson gjorde bejublad comeback och målfarlige Calle ställde in skorna som vanligt. Även Rafinho dök upp och deltog så gott han kunde. Dock saknades Ingvarsson som sålde korv på annan ort, Micke som hängde på sjukan och McAn som hellre ville se på sina såp-operor på tv.

Andy fick förtroendet i kassen, något som i vanliga fall inte skulle vara några som helst problem, men denna kvällen skulle visa sig vara  ett undantag då han led extremt av "pre-svensexa-skalle".

Matchen, som betydde så mycket för bägge lagen, startade i ett hiskeligt tempo med många heta dueller och många snabba fötter hos Kvalité samt hårda lemmar hos Swingers.

Redan i den 7:e minuten skulle det ringa i kassen. Denna gång var det förra årets målkung Rafinho, som fick till en kalasträff med fel fot (vilken är den egentligen den bästa?) och på volley skickar in ledningsmålet 1-0 till hemmalaget.

Detta får, precis som Landslaget gjorde igår, Swingers att slappna av lite och sjunka djupt ner i banan och lät Kvalité spela runt och det skulle inte dröja länge innan Andy fick visa varför han är reservmålis bakom en topptränad Ingvarsson.
Kvalité gör 1-1 snabbt, och med då ett sargat självförtroende så gör Andy ännu en "vurpa" och det står snabbt 1-2 innan halvleken är över.

Paus. Vatten. Snus. Diverse prat. Peppande. Sänkande. Macho-mys de lux.

Andra halvlek startar fint. Swingers känns bra och laget verkar hungrigt. Med seger i förra omgången så var det inte så konstigt att humöret och viljan var på topp.

Synd för den stora publiken som hittat till Olofslunds BP ikväll då Kvalité visade varför dom är ett topplag och Swingers är ett mittenlag.

Ett par minuter in i den andra halvan så smäller det igen. Tyvärr så var även detta mål insläppt av Swingers. 1-3 var ett faktum. Men detta skulle inte stoppa ett hungrigt grönt gäng!

Johannes, denna stålfarbror med en kalasmatch förra veckan, visade fortsatt fin form då han med stor vilja och lite besvär skickar in en reducering. 2-3! Matchen lever nåt så djävulskt! Kvalité darrade...

Många chanser åt bägge håll, Calle drar en tåpaj i ribban och Kvalite dansar med bollen och låter tiden rinna ut.

Tyvärr blir det inget mer mål i denna match. Swingers får slicka såren och hoppas på ett fint resultat nästa vecka då det vanskas derby! Swedenborg Bygg står för motståndet. Biljetter kan köpas på Al-Qaidas hemsida..


En sista grej, Sportchefen är under enormt tryck då han i sista stund valde att inte komma ner på matchen. Det ryktas om att han likt en viss AIK-profil inte ville spela med "reserverna" och hellre pilla med snoppen i hemmet.
Avgå styrelsen!-plakat vecklades ut i halvtid och Sportchefen väntas hålla presskonferens dom närmsta dagarna om detta.

Swinga lugnt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar