onsdag 19 juni 2013

Stoppa pressarna! Swingers är i kalasform

Det var en varm och mysig juniafton som bjöd upp till match ikväll på ett fullsatt Olofslund IP.

Ett Swingers som saknade ett par tunga (Ingvarsson) spelare i kväll, Calle och Byan var på strippklubb, men som vanligt hade sportchef McAn styrt upp detta med ett par sena värvningar.

Suburban Swingers vill främst tacka spelarfru Johansson med knoddar för ett grymt tryck på läktaren...

För motståndet stod FORB, ett mellanmjölksgäng som blandat och gett under säsongen.
Swingers visste att denna match skulle vara extrem viktig inför den stundande höstsäsongen, då vi alla vet att SS är som bäst. Inga spelarfruar som är ute och dricker rosé i solen, dvs inga barn att passa..

Tyvärr inför matchen så fick vi samma kassa domare som skulle visa sig vara lika usel i afton som alltid (stabil är också en form).

Matchen startade som alltid i ett ursinningt tempo, ett Swingers som glömt bort att det är varmt ute och det kan slita på kroppen spelade som i trans och bollen rullade som aldrig förr. Detta såg lovande ut!

I afton fick publiken, alla 3 betalande, stifta bekantskap med en ny keeper, då Ingvarsson tvingats styra upp sin bensinstation. Andy, vanligtvis svårforcerad mittback med blandad teknik stod i målet och detta skulle visa sig vara ett geni-drag av Sportchefen. Inga bollar passerade Andys mållinje, och om bollen kom i närheten var han där och boxade bort den. Mycket stabil insats av 32-åringen!

Det var en tuff, men härlig match som spelades i kväll.
Mycket fint av Swingers som haft just passningspelet som akilleshäl på vårsäsongen, men verkar ha blommat ut så fort de små tajta jeans-shortsen på spelarfruarna åkt på... :)

Danne, denna härliga goa gubbe som alltid krigar på i det tysta, men ändå kommer med i målprotokollet ibland, skulle visa sig vara den avgörande killen i afton.

Med ett lurigt skott som tog på benskyddet och ramlade in i mål bakom en usel FORB-keeper stod Danne där som hjälten för kvällen. Gött mos!

Ett par nervösa sista minuter i Swingerslägret, men detta löste sig fint med bra försvarsjobb av bland annat Chippen men framförallt Keeper-Andy som fick hålla sitt livs nolla. Detta är inget han ens lyckats med på förskolan där han jobbar med 1-4 åringar..................

Härligt att avsluta vårsäsongen med en seger! En haltande tabell ser ut som följer;
1. BK DSL641123-1013
2. Botox Boys641115-613
3. Tidsfördrif632116-1511
4. Kvalite631218-1010
5. FORB62047-146
6. Suburban Swingers41216-85
7. Swedenborgs Bygg FC40138-181
8. FC Kadaver40042-140



Nu ska det sägas att Swingers saknar 3 poäng, då vi vunnit på WO mot Swedenborg under säsongen.
Dvs att Suburban Swingers tar sommarlov på en stark 5:e plats.

Glad Midsommar & Swinga lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar