Swingers svajjar och domaren sämst i världen(??)

Det var ett gråmulet Olofslunds IP som gästade Swingers och Kvalité.
SS såg sugna ut redan på uppvärmningen där till och med Pepinho visade klass med en vänsterslägga..

Raffe petade Ingvarsson pga mensvärk eller dylikt, något som "mystiskt" skulle försvinna i paus.

Kvalité mönstrade ett lag med endast 5+1 spelare, något som gjorde vårt kära Suburban Swingers glada och kanske lite skulle överskattning spela in.

SS startade matchen i sitt sedvanliga ursinniga tempo, och den mycket stora publiken fick se Sportchef McAn tillbaka och även Micke B visade upp sig med benskydd.
Bollen studsade och for som alltid på Sveriges sämsta plan efter Friends, och inget riktigt spel infann sig.

Swingers mötte ett bollskickligt Kvalité som lät bollen rulla och försökte anfalla när dom kunde till skillnad från många andra i deras sits. Men efter lite kladd med bollen och studsande åt alla håll kunde Patrik smälla in sitt första mål för klubben i hans hjärta.
1-0 var ett faktum och Swingers började sakteliga ta över matchen. Andy stod stabilt där bak(tom en assist fick killen till idag!), McAn sprang sig svettig och Byan ramlade vid frilägen. Livet lekte och det skulle inte dröja länge innan det skulle ringa bakom Kvalités målis igen. Den här gången var det gamle gode Bruske som även han fick göra sitt första för i år. SS såg starka ut!

Domaren ja.... Var ska man börja? Många mystiska domslut i afton och man börjar undra om utbildningen sköts av Martin (ingen släkting) Ingvarsson?? Det var feldömda straffar, bakåtpassar som blåstes som frisparkar och allmänt snurriga beslut från den pipan. SKANDAL! Killen har inget på en plan att göra helt enkelt då han även i matchen innan blev sågad av BÄGGE lagen. Need I say more?!

Innan halvleken var slut skulle SS få stänka in en till synes stor spik i Kvalité-kistan då nykomlingen Stefan fick "alla" 0 personer på läktaren att jubla åt sin nya favvo-kille på vänsterkanten.

Paus. 3-0 till Swingers och vattnet smakade fint i torra strupar. Ingvarsson tvingades in i mål av Raffe som målkåt som han är ville lira boll med dom stora grabbarna.

Swingers hanterade den första 10-minutaren fint och Kvalité trollade mystiskt fram fler och fler spelare till sitt lag och dom kunde nu stoltsera med 1 hel avbytare. Matchen började hetta till, mycket pga Raffe hetsiga humör och en domare som dömde lite som han ville....
Kvalité verkade hitta nya krafter och det tog ungefär halva andra halvlek innan dom fick in en reducering. 3-1. Swingers började skaka och motståndarna var inte sena (med hjälp av domaren) att utnyttja detta.

3-2! En helt ny kille i Kvalité hittar fram på SS högerkant och lyckas med stor skicklighet och darrigt försvar(Var var Ingvarssons super-räddningar?) rulla in bollen i bortre hörnet.
Swingers var skakat!!

I dom sista minutrarna tryckte Kvalité på, och Swingers fick skicka långt på en utpumpad Pepinho på topp. Med en studsande boll och märkligt domslut lyckas Kvalité få en straff. Domaaren var inte mest poppis i Swingers-lägret just nu då den uppenbart studsat i Andys ansikte och inte på handen.

Anyways, Ingvarsson som vi vet är en hejjare på reflexräddningar står redo. Motståndare joggar fram och skjuter mot Ingvarssons vänstra hörn, han är där, men tyvärr en mikrosekund för sent och 3-3 är ett faktum.

Trist då Swingers förtjänat sin första 3-poängare. Med flera missade frilägen och framförallt en skandalöst dålig straffspark av Pepinho så kanske man inte ska vara så förvånad över resultatet. Men men, vi deppar inte ihop. Så länge vi slipper se den där domaren igen så kan iaf JAG tänka mig att spela nästa vecka igen!