onsdag 6 juni 2012

Rekordlaget Swingers! (och Grattis Sverige)

Tisdagskvällen nalkades och alla vet vad det innebär.. Suburban Swingers är i farten.
Ikväll var det KPMG som skulle få smaka på manlig kärlek..

Laget hade snackat ihop sig och petat spelare som Ingvarsson, Peppinho, Fredde och Polacken och satsade på ett lag utan avbytare. Raffe ville visa att även folk utan hår kan stå i mål och drog på sig handskarna. Grabbarna såg tända ut, och ryktet säger att Chippen mumsade på taggtråd i halvtid.

Matchen ja.. Den han knappt starta innan publiken på Olofslunds IP fick se en kandidat till Årets Balja, då sportchef Ebbenäs dunkar in 1-0 på volley efter bara 17 sekunder. Tydligen nytt världsrekord!! GRATTIS lill-Ebbe!
Swingers fortsätter i ett ursinningt tempo och Raffe styr skutan från sin bur, och håll i hatten, men Lill-Ebbe fortsätter sin målskörd med att chippa in 2-0 och folk är som galna.
(PSG nästa för den grabben????)

Det fortsätter rulla Swingers väg och grabbarna visar prov på extrem bollbehandling då passningarna hittar varandras läppar och bollar skjuts på volley, något vi inte sett sen förra säsongen.
Calle som ikväll lite överraskande fick starta som #10, längst upp, ligger så pass mycket före i utvecklingen för just den rollen, han löper mindre! Inte mer!! Sug på den du Hamrén...

Calle får även äran att fumla in 3-0 och ingen vet väl egentligen hur det gick till, men kul! Fram för allt för  målskillnaden.. :)

Spelet går vidare, och Swingers dominerar med en Byan och en Johannes som värmt varandra med Sambal Olek under varandras pungar i halvtid ser ut som dom gjorde på mellanstadiet, ett sånt löpsteg!

Mot slutet av matchen så slutar jag titta(reprisen på Bingolotto började) och självklart så hinner Swingers göra 4:an. Lite osäkert vem som är målskytten, men ryktet säger att Chippen rycker i mål-ligan.

I dom sista sekunderna rasslar det till igen! Tyvärr för Mål-Raffe, så är det hans nät som rasslat. 4-1 som blir slutresultatet i en mycket överlägsen seger för Swingers.

För övrigt så säger Silly Season att Gattuso och Taco fått ett kontraktserbjudande av Sportchefen. Taco mest för skojs skull, för honom är det väl ingen som vill ha.
Även Suburban-Twitter är på ingång. It-ansvarige skulle slänga ihop något under onsdagen.

Grattis Sverige!
Swinga lugnt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar